TERVETULOA MUKAAN

*vaihtamaan kokemuksia

*tapaamaan muita diabeetikoita

*valvomaan diabeetikoiden etuja

*suunnittelemaan tapahtumia

Varsinaista yhdistyksen omaa jäsenlehteä emme enää julkaise. Kannattaa siis seurata ilmoitteluamme täällä kotisivulla www.lieksandiabetes.net, Facebookissa https://www.facebook.com/lieksandiabetesyhdistys sekä Lieksan Lehdessä!

Vuosi 2022 oli täynnä tapahtumia! Järjestimme Diabetesliiton jäsenjärjestöavustuksen tuella kaikkiaan 18 tapahtumaa niin aikuisille, lapsille kuin perheille. Oli luentoja, tapahtuma- ja liikuntapäiviä, eri liikuntamuotoihin tutustumisia ja muuta mukavaa. Tämän lisäksi meillä oli mm. tutustumisretki Viekin paloasemalle.

Vuonna 2023 aloitimme taas - koronavuosien jälkeen - säännölliset tapaamiset vertaistukikerhon muodossa. Kokoonnumme 3 viikon välein tiistaisin entisellä Kotilaisen talolla osoitteessa Pielisentie 17. Seuraava tapaaminen on tiistaina 14.3. ja silloin puhutaan jaksamisesta, kahvitellaan ja tehdään käsitöitä. Yhtenä ideana on virkata yhteinen tilkkupeitto, myydä se ja lahjoittaa varat ukrainalaisten hyväksi. Myös muita ideoita saa esittää!

Tiistaina 4.4. klo 16:30 saamme vieraaksemme Diabetesosaamiskeskus Lieksan diabeteshoitaja Leena Koistisen, joka tulee kertomaan diabeetikoiden hoidosta Lieksassa vuonna 2023.

Viime vuonna osallistuimme myös Diabetesliiton järjestämälle etäluennolle. Tänä vuonna kutsumme luennoitsijoita paikan päälle, suunnitelmissa on mm. luento jalkojen hyvinvoinnista jo mainitun diabeteshoitajan esityksen lisäksi.
Kannattaa siis seurata meitä Facebookissa sekä Lieksan Lehden rivipalstalla!